Језик: Ћирилица | Latinica | English

Новости

18.2.2019
18.2.2019
15.2.2019
8.2.2019
7.2.2019
Све новости

Електронске услуге Владе Републике Српске


НовостиA- / A / A+

8.8.2018 „Инфо дани“ о новим пореским прописима


Привредна комора Републике Српске, у сарадњи са Министарством финансија, Министарством рада и борачкко инвалидске заштите и Пореском управом Републике Српске започела је организацију „Инфо дана“, односно семинара за пореске обвезнике на тему измјена законодавног оквира у области рада, пореза на доходак, те дефиниције и обрачуна плате.


 


Тако је у уторак, 7. августа у просторијама Привредне коморе Републике Српске у Бањалуци, одржан први у низу од неколико тих семинара, који је окупио велики број заинтересованих пореских обвезника, којих је занимало како ове новине примјенити у пракси.


 


Овај важан семинар одржан је данас у сали Подручне привредне коморе у Бијељини, док је за сутра планиран у Требињу. Такође, у петак 10. августа биоће одржан у Источном Саеајеву, затим 14. августа поново у Бањалуци због великог интереса привредника, док ће „Инфо дан“ на ову тему бити одржан и 15. августа у Приједору. Сви ови семинари, у наведеним градовима почињу у 10 часова.


 


Подсјећамо да је Народна скупштина Републике Српске почетком прошлог мјесеца усвојила сет закона чије измјене и допуне резултују повећањем плата свих запослених у Републици Српској.
Све новости

Пореска управа Републике Српске је чланица IOTA-е

iota Пореска управа Републике Српске примљена је у пуноправно чланство Интра-европске организације пореских управа (IOTA) на 8. Генералној скупштини која је одржана од 14. до 16. јуна 2004. године у Прагу. www.iota-tax.org

2002-2017 © Пореска управа Републике Српске