Језик: Ћирилица | Latinica | English

ИНФО COVID-19

Новости

15.7.2020
2.7.2020
26.6.2020
19.6.2020
17.6.2020
Све новости

Електронске услуге Владе Републике Српске


НовостиA- / A / A+

14.8.2019 Директор Маричић посјетио редакцију „ЕуроБлица“

Горан Маричић, директор Пореске управе Републике Српске, посјетио је данас редакцију дневног листа „ЕуроБлиц“ у Бањалуци и њиховог интернет портала „Srpskainfo.com“, и том приликом са новинарима и уредницима овог медија разговарао о актуелним темама, положају новинара и значају подршке медија у раду Пореске управе РС.

У разговору са Синишом Тркуљом, одговорним уредником „ЕуроБлица“, директор Маричић је размјенио мишљење о новим законским рјешењима која су донесена у циљу растерећења привреде и побољшања пословног амбијента. Такође, директор Маричић се интересовао и за функционисање редакције овог дневног листа, али и уопште о стању на медијском тржишту у РС.

На састанку је закључено како и једни и други имају задатак да поштујући професионалне стандарде доприносе развоју друштва у цјелини.

Иначе, ова посјета директора Маричића дневном листу  је наставак активности на јачању сарадње Пореске управе Републике Српске и медија, са циљем правовременог и објективног информисања пореских обвезника.


Све новости

Пореска управа Републике Српске је чланица IOTA-е

iota Пореска управа Републике Српске примљена је у пуноправно чланство Интра-европске организације пореских управа (IOTA) на 8. Генералној скупштини која је одржана од 14. до 16. јуна 2004. године у Прагу. www.iota-tax.org

2002-2017 © Пореска управа Републике Српске