Директор Маричић разговарао са градоначелником Приједора: Добра сарадња Пореске управе РС и Града Приједора

Пореска управа Републике Српске и Град Приједор имају добру међусобну сарадњу која ће бити настављена и у наредном периоду, са циљем предузимања заједничких активности на сузбијању сиве економије, боље наплате јавних прихода и генерално квалитетнијег живота грађана Приједора.

Истакли су то Горан Маричић, директор Пореске управе Републике Српске и Слободан Јавор, градоначелник Приједора, на састанку који је данас одржан у сједишту Пореске управе у Бањалуци, те нагласили да ће посебан акценат бити стављен на редовност извршавања пореских обавеза од стране пореских обвезника чији је оснивач ова локална заједница.

Поред тога, на састанку је договорено и да ће Пореска управа Републике Српске наставити пружати подршку Граду Приједор у наплати прихода који припадају буџету Града, за оне приходе за које Пореска управа спроводи поступке наплате.

Директор Маричић је истакао да ће Пореска управа Републике Српске и у наредном периоду бити на услузи градским службама и грађанима Приједора како би им олакшала извршавање њихових пореских обавеза.

Потребна вам је помоћ ?

Молимо контактирајте нас путем испод наведеног броја телефона или имејл адресе.

+387 51 332 300
kontakt@poreskaupravars.org

Посљедње новости

Пореска управа обавјештава пореске обвезнике: Омогућен приступ систему за тестирање елемената електронског фискалног уређаја
5. јануара 2024.
Пореска управа и у 2023. години наставила биљежити раст јавних прихода: Наплата већа за више од пола милијарде марака
4. јануара 2024.
Појачане заједничке активности Пореске управе и Инспектората РС на сузбијању сиве економије: Због рада на црно обвезници кажњени са 624.000 марака
17. децембра 2023.
Пореска управа Републике Српске благовремено обавјештава пореске обвезнике: До краја године поднијети захтјев за пореску картицу за 2024.
15. децембра 2023.

Посљедња обавјештења

Омогућено издавање одобрења за елементе електронског фискалног уређаја
27. фебруара 2024.
Правилник о облику и садржају пореских пријава и пореске картице
23. фебруара 2024.
Одлука о најнижој плати у Републици Српској за 2024. годину
2. фебруара 2024.
Уредба о дјелатностима за чије обављање не постоји обавеза евидентирања промета преко електронског фискалног уређаја
1. фебруара 2024.