Poreska Uprava Republike Srpske https://poreskaupravars.org Wed, 30 Nov 2022 11:18:54 +0000 sr-RS hourly 1 “Еуроблиц” прогласио директора Маричића за “Побједника дана – 30.11.2022. године” https://poreskaupravars.org/euroblic-proglasio-direktora-maricica-za-pobjednika-dana-30-11-2022-godine/ Wed, 30 Nov 2022 11:18:54 +0000 https://poreskaupravars.org/?p=13788 Дневне новине “ЕуроБлиц” су, у оквиру своје редовне и свакодневне рубрике “Побједник”,  одлучиле да “Побједник дана” за издање од 30.11.2022. године буде Горан Маричић, директор Пореске управе РС јер су, како су навели у образложењу, “Порески инспектори на Јахорини казнили више пореских ибвезника који нису издавали фискалне рачуне и нису пријавили раднике”.

Објаву можете погледати и на линку: https://srpskainfo.com/pobjednik-dana-goran-maricic-19/

]]>
Пореска управа Републике Српске спровела појачане контроле: На Јахорини откривено неевидентирање промета и непријављени радници https://poreskaupravars.org/poreska-uprava-republike-srpske-sprovela-pojacane-kontrole-na-jahorini-otkriveno-neevidentiranje-prometa-i-neprijavljeni-radnici/ Tue, 29 Nov 2022 11:04:23 +0000 https://poreskaupravars.org/?p=13784 Инспектори Пореске управе Републике Српске спровели су тродневну акцију појачане посебне контроле пореских обвезника на подручју Јахорине, тачније Олимпијског центра Јахорина, са акцентом на контролу евидентирања промета преко фискалних каса и контролу пријављивања радника.

Контроле су извршене на основу пријава и информација прикупљених са терена, података из службених евиденција које води Пореска управа РС, те спроведених анализа ризика, а према којима се дошло до одређених индиција да поједини порески обвезници на подручју Јахорине не пријављују сав приход Пореској управи РС, те да не пријављују раднике у Јединствени систем регистрације, контроле и наплате доприноса.

Акција, у којој су ангажована 22 инспектора Пореске управе РС, започета је у суботу ујутро и за три дана извршене су 53 посебне контроле, те је том приликом издат 31 прекршајни налог, од чега 20 прекршајних налога за правна лица и 11 прекршајних налога за самосталне предузетнике. Од тог броја 26 прекршајних налога изречено је за неевидентирање промета преко фискалних каса и пет прекршајних налога за непријављивање радника у јединствени систем наплате доприноса, због тога што је приликом контроле затечено шест непријављених радника.

Због утврђених неправилности, инспектори су издали прекршајне налоге на укупан износ казни од  202.000 КМ, а кажњени су сљедећи порески обвезници: Т.Р. „Max“ Јахорина, „Викторија“ с.п.. Соколац, Ресторан „Требевићки рај“ Требевић, „Рајска врата“ сп Jahorina, „Вила Андреа“ сп Требевић, „Станишић“ доо ПЈ Ресторан „Брус“ Требевић, „Лавина“ доо Јахорина, затим „Борд 20“ доо Јахорина, „Луинг“ доо ПЈ „Централа“ Јахорина, те „Ски феникс“ доо Јахорина.

Након ових контрола, инспектори Пореске управе Републике Српске су изрекли и 21 усмено рјешење мјере забране обављања дјелатности у трајању од 15 и 30 дана.

Поред тога, у току ове акције спровођења појачаних посебних контрола инспектори Пореске управе РС су обишли и више од 30 мјеста пословања, односно пореских обвезника који још увијек нису почели са радом.

„Током спровођења акције уочено је да су већина прекршајно кажњених пореских обвезника повратници у вршењу прекршаја, тј. да су у току претходних контрола такође прекршајно кажњавани, због чега су појединим пореским обвезницима изречене новчане казне у двоструком износу“, рекао је Горан Маричић, директор Пореске управе Републике Српске.

Он је најавио да ће Пореска управа Републике Српске и у наредном периоду, наставити са циљаним акцијама посебних  контрола код оних пореских обвезника за које постоје индиције о паду пореске дисциплине широм Републике Српске, па тако и на подручју Јахорине.

„С тим у вези, позивамо пореске обвезнике да поштују законске прописе и да своју добит граде на пружању квалитетнијих услуга грађанима, у законским оквирима и фер тржишној утакмици, а не на избјегавању својих пореских обавеза. Циљ Пореске управе РС није кажњавање пореских обвезника, већ стварање лојалне конкуренције, односно да сви порески обвезници у Републици Српској послују под истим условима“, рекао је Маричић.

Иначе, овакве појачане акције контрола на подручју Јахорине, инспектори Пореске управе Републике Српске спроводили су и претходних година, пред почетак или у току саме зимске сезоне. Тако је у току зимске туристичке сезоне 2020/2021. године извршено 20 посебних контрола, те је због утврђених неправилности издато шест прекршајних налога, на укупан износ казни од 13.500 КМ, а откривена су и два непријављена радника. Такође, у току прошле зимске сезоне 2021/2022. године на Јахорини извршено је 120 посебних контрола, те је у  78 посебних контрола утврђене неправилности, због чега су пореским обвезница издати прекршајни налози на укупан износ казне од 339.500 КМ. Такође, том приликом је откривено шест непријављених радника и донесено 17 усмених рјешења мјера забране обављања дјелатности, као и једно рјешење о забрани обављања дјелатности.

]]>
ЛИЦИТАЦИЈА 09.12.2022 https://poreskaupravars.org/licitacija-09-12-2022/ Mon, 28 Nov 2022 12:41:16 +0000 https://poreskaupravars.org/?p=13776 Licitacija Salon ljepote Pink Lady Gordana Mrdja sp

]]>
Пореске управе Републике Српске и Брчко дистрикта БиХ потписале споразум: Договорена заједничка обука пореских службеника https://poreskaupravars.org/poreske-uprave-republike-srpske-i-brcko-distrikta-bih-potpisale-sporazum-dogovorena-zajednicka-obuka-poreskih-sluzbenika/ Mon, 14 Nov 2022 11:23:26 +0000 https://poreskaupravars.org/?p=13735 Пореска управа Републике Српске и Дирекција за финансије – Пореска управа Брчко дистрикта БиХ потписале су споразум о сарадњи у области обуке пореских службеника, што је наставак успјешне сарадње ове двије институције.

Тим поводом, споразум о сарадњи су данас у Бањалуци потписали директор Пореске управе Републике Српске Горан Маричић и Јања Гељић, в.д. директора Дирекције за финансије Брчко дистрикта БиХ-Пореска управа. Споразумом је предвиђено да у циљу квалитетнијег и успјешнијег рада, порески службеници Дирекције за финансије Брчко дистрикта БиХ – Пореска управа, са посебним акцентом на пореске службенике запослене у области пореских контрола, присуствују и похађају релевантне обуке, односно наставе, које ће бити осмишљене и спроведене од стране Пореске управе РС, а у чијем спровођењу ће учестовати и порески службеници Пореске управе РС.

Са састанка је поручено да Пореска управа Републике Српске има дугогодишње искуство у области организовања и спровођења обука пореских службеника, користећи се савременим техникама и алатима, које су се показале и те како значајним и незаобилазним кораком ка подизањем нивоа квалитета знања и праксе код пореских службеника.

Директор Маричић је рекао да Пореска управа РС интезивно сарађује са другим пореским администрацијама у БиХ и региону, те да дуги низ година има добру сарадњу са Дирекцијом за финансије Брчко Дистрикта БиХ-Пореска управа, а ове двије институције су заједно сарађивале на неколико порјеката.

„Одлучили смо се да успоставимо интезивнију сарадњу између наших управа управо у области едукација пореских службеника. Пореска управа Републике Српске има амбициозан план успостављање Пореске академије која ће својим унутрашњим снагама, али и ангажујући  спољне експерте покренути и моделирати процес стицања постојећих и нових знања неопходних пореском службенику будућности“, рекао је Маричић.

]]>
Резултати јавне конкуренције https://poreskaupravars.org/rezultati-javne-konkurencije-14/ Fri, 11 Nov 2022 11:27:46 +0000 https://poreskaupravars.org/?p=13726 Број: 06/1.01/0204-120.2-250.9/22

Дана: 11.11.2022. године

 

На основу члана 18. Уредбе о јединственим правилима и процедури јавне конкуренције за запошљавање намјештеника (”Службени гласник Републике Српске”, бр. 38/12 и 20/15), Пореска управа Републике Српске објављује

 

РЕЗУЛТАТЕ ЈАВНЕ КОНКУРЕНЦИЈЕ

 

Јавни конкурс je објављен у дневном листу „Глас Српске“, дана 28.09.2022. године. Интервју са кандидатима je обављен 11.11.2022.  године.

 

На основу Листе успјешних кандидата коју је сачинила Комисија за спровођење поступка избора намјештеника након одржане сједнице, објављују се резултати јавне конкуренције за радна мјеста:

1.1 Радно мјесто Програмер за одржавање апликативних рјешења– Одјељење за развој и одржавање апликативних рјешења – Сектор за информационе технологије – Сједиште, прима се 1 (један) кандидат на неодређено вријеме;

1 Хргар Огњан број додијељених бодова 14
2 Свитлица Дејан број додијељених бодова 13
3 Рујевић Марио број додијељених бодова 12
4 Јелисавац Рајко број додијељених бодова 10

 

 

1.2 Радно мјесто „Сарадник за архиварске послове“ – Одсјек за канцеларијске и техничке послове – Одјељење за стручне послове менаџмента – Сједиште, прима се 1 (један) кандидат на неодређено вријеме;

1 Зрнић Милијана број додијељених бодова 14
2 Јотановић Бранка број додијељених бодова 13

 

1.3 Радно мјесто „Сарадник за административне послове“ – Одјељење за правне и опште послове – Подручни центар Источно Сарајево, прима се 1 (један) кандидат на неодређено вријеме.

 

1 Ђорем Снежана број додијељених бодова 14

 

 

 

 

 

                                                                                                                                           ДИРЕКТОР  

                                                                                                                    Др  Горан Маричић

 

]]>
ОБАВЈЕШТЕЊЕ О САСТАВУ КОНКУРСНЕ КОМИСИЈЕ И СПИСАК КАНДИДАТА https://poreskaupravars.org/obavjestenje-o-sastavu-konkursne-komisije-i-spisak-kandidata-16/ Tue, 08 Nov 2022 12:41:07 +0000 https://poreskaupravars.org/?p=13717 Број: 06/1.01/0204/120.2-250.6/22

Бања Лука, 07.11.2022. године

 

На основу члана 35. став 2. Закона о државним службеницима („Службени гласник Републике Српске“, број: 118/09, 117/11, 37/12 и 57/16) и члана 12. став 1. Уредбе о јединственим правилима и процедури јавне конкуренције за запошљавање намјештеника (”Службени гласник Републике Српске”, бр. 38/12 и 20/15), а у вези са Јавним конкурсом за пријем намјештеника у Пореску управу Републике Српске, објављеним дана 28.09.2022. године, Пореска управа саопштава састав Конкурсне комисије и списак кандидата који испуњавају опште и посебне услове из Јавног конкурса:

ОБАВЈЕШТЕЊЕ О САСТАВУ КОНКУРСНЕ КОМИСИЈЕ

И СПИСАК КАНДИДАТА

 

Састав Конкурсне комисије за избор намјештеника:

 1. Слободанка Чавић, предсједавајући,
 2. Свјетлана Гњајић, члан и
 3. Радован Корићанац, члан

Списак кандидата који испуњавају опште и посебне услове из јавног конкурса:

 1. За радно мјесто Програмер за одржавање апликативних рјешења– Сједиште, Сектор за информационе технологије, Одјељење за развој и одржавање апликативних рјешења, прима се један кандидат на неодређено вријеме.
1 Рујевић Марио
2 Јелисавац Рајко
3 Хргар Огњан
4 Свитлица Дејан

 

 1. За радно мјесто „Сарадник за архиварске послове“ – Сједиште, Одјељење за стручне послове менаџмента, Одсјек за канцеларијске и техничке послове, прима се један кандидат на неодређено вријеме.
1 Зрнић Милијана
2 Јотановић Бранка

 

 1. За радно мјесто „Сарадник за административне послове“ – Подручни центар Источно Сарајево, Одјељење за правне и опште послове, прима се један кандидат на неодређено вријеме.
1 Ђорем Снежана

 

 

Констатовано је да ће се улазни интервју одржати дана:

         – 11.11.2022. године (петак) у 09:00 сати – за радна мјеста под бројем:

1.1. Програмер за одржавање апликативних рјешења – Сједиште, Сектор за информационе технологије, Одјељење за развој и одржавање апликативних рјешења;

1.2. Сарадник за архиварске послове – Сједиште, Одјељење за стручне послове менаџмента, Одсјек за канцеларијске и техничке послове;

       11.11.2022. године (петак) у 11:00 сати  – за радна мјеста под бројем:

 

1.3.  Сарадник за административне послове – Подручни центар Источно Сарајево, Одјељење за правне и опште послове;

 

 

 

                                                                                                               Директор:

                                                                                                        Др Горан Маричић

 

 

]]>
Настављени стабилни трендови: Наплата јавних прихода РС премашила 2,5 милијарде КМ https://poreskaupravars.org/nastavljeni-stabilni-trendovi-naplata-javnih-prihoda-rs-premasila-25-milijarde-km/ Sun, 06 Nov 2022 10:45:45 +0000 https://poreskaupravars.org/?p=13714 Пореска управа Републике Српске је у првих десет мјесеци ове године на рачун јавних прихода РС прикупила укупно 2,565 милијарди марака, што је за 307,6 милиона КМ или 14 одсто више у односу на исти период прошле године.

Посматрано по појединим групама јавних прихода, евидентно је да је наплата директних пореза већа за 37 одсто, доприноса за 10 одсто, а осталих јавних прихода за пет одсто, док је истовремено наплата за девет одсто већа у односу на планиране пројекције за десет мјесеци ове године.

Доприноси су наплаћени у износу од 1,607 милиjарди марака, што је за 140,1 милиона КМ више него у истом периоду 2021. године, иако је дошло до смањења стопе доприноса за Фонд здравственог осигурања са 12 на 10,2 одсто. Наплата доприноса за Фонд ПИО и Фонд дјечје заштите већа је за по 15 одсто, за Завод за запошљавање наплата је већа за 14 одсто, док је наплата доприноса за Фонд здравственог осигурања на истом нивоу као у истом периоду прошле године.

Директни порези су наплаћени у износу од око 553,1 милиона КМ, што је за 149,1 милиона марака више него у истом периоду преходне године. Највећи раст се и даље биљежи код пореза на добит који је наплаћен у износу од 295,6 милиона марака, што је за 96,4 милиона КМ или 48 одсто више него у првих десет мјесеци прошле године. Поред тога, раст наплате код директних пореза биљежи и порез на доходак, који је наплаћен у износу од 218,4 милиона марака, што је за 31 одсто више у односу на период јануар-октобар претходне године. Такође, већа наплата је остварена и код пореза на непокретности и пореза на употребу, држање и ношење добара, и то за један, односно шест одсто.

Код осталих јавних прихода, наплата је у првих десет мјесеци ове године износила 404,6 милиона марака, што је за 18,4 милиона КМ више у односу на исти период претходне године, уз раст наплате прихода од казни и накнада за приређивање игара на срећу од 20, односно 35 процената, док је нешто мања наплата забиљежена код такси и накнада управо због тога што је дошло до умањења или укидања наплате одређених такси.

Што се тиче само октобра ове године, наплата је износила 242,6 милиона КМ, што је за 22,9 милиона марака или 10 процената више него у истом мјесецу прошле године, при чему је наплата директних пореза већа за 28 одсто, доприноса за осам одсто, а осталих јавних прихода за четири процента.

]]>
Директор Маричић о резултатима рада Пореске управе РС у прва три квартала ове године у емисији “Бизнис клуб” АТВ-а (ВИДЕО) https://poreskaupravars.org/direktor-maricic-o-rezultatima-rada-poreske-uprave-rs-u-prva-tri-kvartala-ove-godine-u-emisiji-biznis-klub-atv-a-video/ Wed, 26 Oct 2022 18:21:18 +0000 https://poreskaupravars.org/?p=13702 Директор Пореске управе Републике Српске Горан Маричић, био је гост емисије “Бизнис клуб” Алтернативне телевизије, у којој је говорио о резултатима рада Пореске управе Републике Српске у прва три квартала ове године, у областима наплате, контрола и дигитализације пословања Пореске управе Републике Српске. Коплетан интервју у емисији “Бизнис клуб” од 19. минута погледајте на линку https://rutube.ru/video/2742c9b67442dd25f51a670a781e56e9/

]]>
ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА https://poreskaupravars.org/javni-poziv-za-dostavljanje-ponuda/ Tue, 25 Oct 2022 09:22:59 +0000 https://poreskaupravars.org/?p=13743 На основу члана 80. Закона о републичкој управи („Службени гласник Републике Српске”, број: 115/18, 111/21 и 15/22), директор Пореске управе Републике Српске упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА

 1. ПРЕДМЕТ ЈАВНОГ ПОЗИВА

1.1. Предмет јавног позива је куповина пословног простора у Костајници за потребе Пореске управе Републике Српске.

1.2. Јавни позив ће се реализовати методом прикупљања писмених понуда на начин да се постигне најнижа цијена пословног простора, у складу са правилима јавног надметања утврђеним у овом јавном позиву.

 

 1. КАРАКТЕРИСТИКЕ ТРАЖЕНОГ ПОСЛОВНОГ ПРОСТОРА

Предмет куповине је пословни простор који задовољава сљедеће услове:

2.1. Да се простор или објекат налази у првој зони општине Костајница (приземље или први спрат или други спрат)

2.2. Укупна корисна површина простора се мора кретати у сљедећем распону:

минимално 65 м2 – максимално 85 м2, те треба да има сљедећу диспозицију:

 

ОПИС ПРОСТОРИЈА КОЛИЧИНА   ПОВРШИНА
Канцеларија ком 3 минимално 20 м2
Мокри чвор ком 2 мининмално 2,5 м2

 

2.3. Максимална прихватљива цијена пословног простора за Пореску управу износи 1.700,00 КМ без ПДВ-а по м2, односно 1.989,00 КМ са ПДВ-ом по м2.

2.4. Пословни простор (објекат) треба да има приступ директно са партера, чврсте градње. Зидови и подови објекта треба да су уређени у складу са намјеном простора, а инсталације у објекту морају бити изведене у складу са важећим прописима и стандарима (екектро-енергетске инсталације са енергетским напајањем минимално 4 утичнице по радном мјесту, машинске водоводне и телефонске инсталације, централно гријање, вентилација, хлађење и друга рачунарска мрежа, минимално двије утичнице по радном мјесту, инсталације ватродојаве, инсталације воде и одвода санитарном опремом, инсталације противпожарне воде са завршном опремом хидрант).

2.5. Простор мора да има властито гријање или прикључак на Градску топлану.

2.6. Због природе посла (рад са странкама) пожељно је да уз објекат постоји и паркин простор.

2.7. Објекат треба да буде усељив одмах по потписивању уговора, уз предуслов да су у потпуности регулисани власнички односи, те да је неоптерећен теретима.

 

 1. ПРАВО УЧЕШЋА

 

3.1. Право учешћа имају сва правна и физичка лица која испуњавају сљедеће услове:

1) да нису кажњавани за кривична дјела корупције, преваре, организованог криминала или злоупотребе службеног положаја.

2) да су измирили обавезе по основу пореза и доприноса (Пореска управа РС и Управа за индиректно опорезивање БиХ).

 

 1. САДРЖАЈ ПОНУДЕ

 

4.1. Лица која имају право на учешће могу доставити понуду која треба да садржи сљедећу документацију:

1) Писмо – понуда на меморандуму понуђача са називом, адресом и контакт телефонима за правна лица. Уколико је понуђач физичко лице понуда са именом и презименом, адресом и контакт телефоном;

2) Овјерена копија регистрације за правна лица;

3) Овјерена копија личне карте за физичка лица;

4) Износ понуде и предложени начин плаћања

5) Увјерење Пореске управе о измиреним пореским обавезама по основу директних пореза

6) Увјерење Управе за индиректно опорезивање о измиреним пореским обавезама по основу индиректних пореза

7) Документација која потврђује испуњеност  техничких карактеристика и то:

1) тлоцрт објекта

2) фото документацију просторија

3) текстуални опис техничких караткеристика објекта

8) Документација која потврђује правну ваљаност некретнине:

1) Земљишно књижни извадак, односно лист из књиге уложених уговора о етажном власништву, са уписаним теретима

2) Посједовни лист

3) Копију катастарског плана

4) Урбанистичку сагласнот

5) Грађевинску дозволу (уколико је објекат у изградњи)

6)  Употребну дозволу (уколико је објекат завршен)

 

4.2. Документи који се захтијевају у тачки 4.1. морају бити оригинали или овјерене копије и не смију бити старији од 3 мјесеца од дана објаве овог јавног позива.

 

 

 1. НАЧИН И МЈЕСТО ПОДНОШЕЊА ПОНУДЕ

5.1. Понуде се достављају лично или путем поште, у затвореној коверти са назнаком „Понуда за куповину пословног простора у костајници-НЕ ОТВАРАЈ“, на адресу:

     Пореска управа Републике Српске

    Сједиште

    Одјељење за привредне спорове и правне послове са привредним субјектима

   Трг Републике Српске број 8

   78000 Бања Лука

 

 1. РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА

6.1. Рок за подношење понуда је 10 дана од дана објављивања Јавног позива у дневним новинама „Глас Српске“.

6.2. Понуде које не буду достављене у наведеном року неће бити разматране, те ће се сматрати да не испуњавају услове за учешће по расписаном јавном позиву.

 

 

 1. ОЦЈЕНА ПОНУДА И ИЗБОР НАЈПОВОЉНИЈЕГ ПОНУЂАЧА

7.1. У циљу утврђивања испуњености услова пословног простора, Комисија за оцјену понуда ће обићи и прегледати понуђени пословни простор, те на бази достављене документације оцјенити испуњеност услова из јавног позива, након чега ће записнички дати приједлог директору о избору најпвољнијег понуђача.

7.2. Избор најповољнијег понуђача искључиво ће се заснивати на најповољнијој понуди која  испуњава наведене услове. Одлуку о избору најповољнијег понуђача ће донијети директор на приједлог Комисије.

7.3. О резултатима јавног позива понуђачи ће бити благовремено обавијештени.

7.4. Након избора најповљнијег понуђача Пореска управа ће приступити закључивању уговора о купопродаји пословног простора са најповољнијим понуђачем, уз претходно прибављено мишљење Правобранилаштва Републике Српске и уз обавезу да коначан текст уговора о купопродаји буде нотарски обрађен. Ако је простор у изградњи, уговор са најповољнијим понуђачем ће се склопити по добијању употребне дозволе за изграђени пословни простор. Нотарске трошкове, као и трошкове везане за укњижбу некретнине на новога власника сноси продавац, као и све евентуалне друге трошкове.

7.5. Уколико изабрани понуђач не потпише уговор са Пореском управом, Пореска управа ће као најповољнијег понуђача изабрати понуђача који је истакао другу највишу понуду. Уколико није било других понуђача, јавни позив се проглашава неуспјелим.

 

 

 1. ОСТАЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

8.1. Пореска управа  задржава права да јавни позив измјени или допуни најкасније до дана отварања понуда. Пореска управа задржава право да до тренутка отварања понуда откаже јавни позив.

8.2. Пореска управа задржава право да не прихвати ниједну понуду која не испуњава минимум тражених карактеристика и уколико укупан износ понуђене цијене буде већи од расположивих финансијских средстава или из било ког другог разлога одустане од куповине.

8.3. Заинтересовани понуђачи могу сваким радним даном у времену од 09 до 14 часова добити детаљне усмене и писмене информације по свим ставкама овог јавног позива. Контакт телефони 051/332-367 и 051/332-378.

 

 Д И Р Е К Т О Р

др Горан Маричић

]]>
Резултати јавне конкуренције https://poreskaupravars.org/rezultati-javne-konkurencije-13/ Fri, 21 Oct 2022 12:59:14 +0000 https://poreskaupravars.org/?p=13681 Број: 06/1.01/0204/123.3-19.7/22

Дана: 21.10.2022. године

 

На основу члана 22. Правилника о јединственим правилима и процедури јавне конкуренције за запошљавање и постављење државних службеника („Службени гласник Републике Српске“, бр 68/09, 31/12 и 24/15), Пореска управа Републике Српске објављује

 

РЕЗУЛТАТЕ ЈАВНЕ КОНКУРЕНЦИЈЕ

 

            Јавни конкурс je објављен у дневном листу „Глас Српске“, дана 07.09.2022. године. Интервју са кандидатима je обављен 18.10.2022. године.

На основу Листе успјешних кандидата коју је сачинила Комисија за спровођење поступка избора приправника, објављују се резултати јавне конкуренције:

 • За приправника у Подручном центру Бањалука, у Подручној јединици Бањалука, у Пореској управи:
1 Зебић Мирјана број додијељених бодова 29
2 Станивуковић Дајана број додијељених бодова 28
3 Бркић Дејан број додијељених бодова 27
4 Мацановић Данијел број додијељених бодова 27

 

 

1.2 За приправника у Подручном центру Бањалука, у Одјељењу за правне и опште послове, у Пореској управи:

1 Роквић Илијана број додијељених бодова 28
2 Берић Предраг број додијељених бодова 27
3 Радуљ Небојша број додијељених бодова 27

1.3 За приправника у Подручном центру Бањалука, у Подручној јединици Шипово, у Пореској управи:

 

1 Пиљић Вања број додијељених бодова 28
2 Зрилић Сања број додијељених бодова 26

 

 

1.4 За приправника у Подручном центру Требиње, у Одјељењу наплате за правна лица, у Пореској управи:

 

1 Вукоје Мира број додијељених бодова 29

 

 

 

 

                                                                                                               Директор:

                                                                                                        Др Горан Маричић

 

 

]]>